Detaily snímků bydlení na divoko Reginy z VyVolených odhalily její libůstku. Soused promluvil o vytí na měsíc a volání vesmírných lidí

Bydlení Reginy z VyVolených
Bydlení Reginy z VyVolených
Foto: ŽivotvČesku
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 26. 5. 2023

Lahve od šumivého vína a igelitky plné prázdných lahví od piva. To se dá spatřit v místě, které neoprávněně obývá kontroverzní účastnice reality show VyVolení Regina Agia (dříve Holásková). Redakce ŽivotvČesku.cz na místě v rekreační oblasti nedaleko Brněnské přehrady pořídila několik snímků, které v detailech odhalují netradiční zálibu ve sběru lahví od alkoholu. "Koluje tu mezi sousedy také historka o tom, jak jednou v noci paní Regina vyla na měsíc a volala vesmírné lidi, konkrétně Aštara Šerana," uvedl jeden ze sousedů, který si přál zůstat v anonymitě, redakce ale jeho totožnost zná.

Regina Holásková se před časem přejmenovala na Reginu Agia. Řada lidí si ji pamatuje jako ženu, která se od ostatních lišila názory na život. V současnosti bydlí v rekreační oblasti nedaleko Brněnské přehrady. Jejím živobytím bylo mimo jiné malování obrazů a další umělecké činnosti.

Jak se ale zdá, i v tomto směru se jí moc nedařilo. Portál živnostenského oprávnění uvádí, že před dvěma týdny - konkrétně 10. května - ukončila podnikání v rámci fotografických prací a návrhářství oděvů.

V místě, kde Regina žije, to vypadá jako na skládce. Lze tam objevit řadu rozházených outfitů a dominantu v podobě zeleného stanu. Detaily snímků pak také odhalují lahve od alkoholu - konkrétně od šumivého vína - a několik naplněných igelitek s lahvemi od piva.

"Koluje tu mezi lidmi taková historka o tom, že jednou v noci z místa, které paní Regina obývá, se ozývalo vytí na měsíc a volání po lidech z vesmíru. Zaznělo tam snad jméno i toho vesmírného vůdce Aštara Šerana. Bylo to legrační, ale i děsivé, protože u toho nadávala," uvedl pro ŽivotvČesku.cz jeden ze sousedů.

O tom, že Regina v řadě věcí má odlišné názory, svědčí její odpověď, když se jí redakce v loňském roce dotázala na volbu prezidenta.

"Já těmto věcem nedávám žádnou energii, pokud to nepřistane od někoho moudrého na internetu, tak tomu moc nedávám. Protože vím, že to je jen divadlo na probouzení lidí, že už je vyhráno od roku 2016. A pro mě nějaké figurky, jako je prezident, vůbec není potřeba. Mně by se líbilo, kdyby všichni lidé vzali zodpovědnost, stali se suverénními bytostmi, zapomněli, že jsou nějaké jméno a číslo, dokázali by žít svobodně, zajímavě, přátelsky a hlavně originálně, protože takhle si lidé byli hodně podobní, jak prošli těmi školami," uvedla.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.